Nyheter

ÅRSMÖTE – NYTT FÖRSÖK!

Inbjudan till årsmöte och film

Datum: söndag 13 september 2020 kl. 14

Plats : Bio Capitol, Skanstorget 1, Göteborg

Årsmötet avhålles kl. 14 och därefter ser vi Claude Lelouchs film ”Livets bästa år” (originaltitel: ”Les plus belles années d’une vie”). Filmen presenteras med dessa ord:

Anne och Jean-Louis träffades för mer än 50 år sedan. Han, en racerförare och hon, en scripta. Deras berättelse förevigades i en film som för alltid förändrade vår syn på kärlek. Nu fortsätter deras historia tillsammans efter att Jean-Louis son sökt upp Anne efter alla dessa år och återförenar de två igen. 1966 regisserade Claude Lelouch En man och en kvinna som blev en omedelbar succé och belönades med både Guldpalm och Oscars. Filmen är idag ett ikoniskt verk från den nya vågen i Frankrike. Nu återvänder Lelouch till den berättelse som han berättade 1966. Huvudrollerna spelas åter igen av Anouk Aimee och Jean-Louis Trintignant. Detta är en film om att minnas och om hur kärlek kan överleva trots tidens oundvikliga gång. Originaltitel: les plus belles anneés d’une vie Regi: Claude Lelouch Medverkande: Jean-Louis Trintignant, Anouk Aimée, Souad Amidou m.fl  År: 2019 Land: Frankrike Längd: 1 tim 30 min Dialogspråk: Franska, italienska Text: Svenska”

Pris: 100 kr

Anmälan till årsmöte och filmförevisning inklusive inbetalning av 100 kr görs till

Plusgiro 4 7161-5 eller Bankgiro 897-6656 senast fredag 4 september. Glöm inte att uppge namn!

Salongen har plats för 200 personer och står helt till vårt förfogande. Vi kommer alltså att vara ensamma där. Eftersom vi brukar vara 30-50 deltagare, kommer vi att ha gott om plats för att sprida ut oss i lokalen och iaktta social distansering.

Välkomna !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.