Nyheter

19 SEPTEMBER kl 1300 på BIO CAPITOL – ÅRSMÖTE MED FILM ”AU NOM DE LA TERRE”

Årsmötet avhålles kl. 13- ca 13.30 och därefter ser de som så önskar Au nom de la terre av Édouard Bergeon (svensk titel: Jorden vi ärvde).

Filmen beskrivs på detta sätt:

« Le film est construit comme  une saga familiale d’après la propre histoire du réalisateur et de celle de sa famille.  Il est présenté au festival du film francophone d’Angoulême 2019. »

”Landsbygdsdrama om kampen för överlevnad i en lantbrukarfamilj som funnits i generationer. Men de nya tiderna är krävande, liksom relationerna inom familjen.”

De av er som vill se filmen betalar 100 kr, vilket inkluderar kaffe med tilltugg.

Anmälan till årsmöte och filmförevisning samt inbetalning av 100 kr görs till Plusgiro 4 7161-5 eller Bankgiro 897-6656 senast fredag 10 september. Glöm inte att uppge namn!

Av coronatekniska skäl önskar vi även att den som vill närvara på enbart årsmötet men inte stannar och ser filmen också anmäler detta senast 10 september. Vi behöver, som ni säkert förstår, veta i förväg hur många som kommer på årsmötet respektive filmförevisningen. Om ni bara vill närvara vid årsmötet, maila då till hanseniah@gmail.com

Salongen har plats för 200 personer och står helt till vårt förfogande. Vi kommer alltså att vara ensamma där. Eftersom vi brukar vara 30-50 deltagare, kommer vi att ha gott om plats för att sprida ut oss i lokalen och iaktta social distansering.

Välkomna!